Bede-flipflapper

Flipflapper bøn BUO
Brug den klassiske flip flapper til at bede sammen med børnene. Print flip flapperen ud og farvelæg den inden i sammen snakker om de forskellige bønner, der står skrevet.

Bøn med flipflapper

Nogle gange kan vi være helt tomme for idéer til, hvad vi kan bede Gud om. Vi kan sagtens bare være stille sammen med Gud, han hører os, også selvom vi ikke siger noget højt.

Flip-flapperen kan være en bønnestarter til en snak om bøn eller som redskab til bøn. En hjælp til at fokusere og rette tankerne imod Gud. Brug den sammen med større børn, der kan læse enten i familien eller i klubben. Dette kan være et redskab for børn til at gøre det mere håndgribeligt at bede, da det kan være svært at finde på ting selv at bede om.

Voksne kan ligeså vel bruge flip flapperen som inspiration til bedeemner, da emnerne er henvendt til både store og små.

Sådan gør du:

Print Flip Flapperen, klip den ud og fold den efter anvisningen på arket.
Farvelæg evt. tegningerne inden i bruger flip flapperen. I kan skiftes til at være den, der holder flip flapperen og den, der vælger. 
Når I når til det inderste lag, kan I vælge at:

  • Bede den bøn, der står og fortsætte med jeres egne ord. 
  • Snakke om hvilken slags bøn, den foreslåede er. Er det en takkebøn, er det forbøn, er det en bøn I tit selv beder osv.?
  • Slå bibelverset op, læs det for hinanden og snak om hvad bibelverset betyder for jer

Flere store bededagsaktiviteter:

Læs om store bededag:

Højtider
Thilde Moskjær Kofod

Hvad er store bededag?

Hvad har store bededag, varme hveder, bodsdage, gangdage og klokkespil med hinanden at gøre? Find ud af det i artiklen om store bededag.

Læs mere »