Vor fader doodle

Fadervor doodle BUO
Undersøg alle de forskellige bønner, der ligger i Fadervor, mens du farvelægger tegningerne. Med tegningerne kan det være nemmere at holde børnene i bønnen, da de kan farve imens.

Farvelæg fadervor

De fleste kender Fader Vor, den bøn, som Jesus lærte sine disciple, da de sagde: “Herre lær os at bede”. Måske er bønnen ny for dig eller måske har du bedt den så mange gange, at du helt glemmer, hvad den handler om. Men har du tænkt over, hvor mange forskellige bønner, som gemmer sig i Fadervor? Det er nemlig ikke bare én bøn, men mange forskellige bønner samlet i Fader Vor.

Denne doodle er rigtig god til at lære børn, hvad Fader Vor handler om, og hvad de forskellige bønner i Fader Vor betyder. Her kan de læse alle de små bønner samtidig med, at de kan farvelægge alle tegningerne. På denne måde kan det være nemmere for barnet at koncentrere sig om at lytte, hvis det kan tegne imens.

Gå på opdagelse efter de forskellige bønner i Fader Vor her i Doodlen. Hvis I sidder flere sammen, kan I tale om hvad de forskellige bønner betyder, mens I farvelægger. Sidder du alene kan det være en stilletid, hvor du bare sidder sammen med Gud og farvelægger.

Sæt lidt musik på i baggrunden, find en masse forskellige farver frem, og gør det hyggeligt at snakke om Fader Vor sammen med børnene.

Flere store bededagsaktiviteter:

Læs om store bededag:

Højtider
Thilde Moskjær Kofod

Hvad er store bededag?

Hvad har store bededag, varme hveder, bodsdage, gangdage og klokkespil med hinanden at gøre? Find ud af det i artiklen om store bededag.

Læs mere »