Sprogquiz med Losse-Lis

Pinsedag begyndte disciplene pludseligt at tale på andre sprog end det, de normalt talte. Læs mere om hvordan det gik til og test derefter din eget sprogtalent med Losse-lis’ sprogquiz.

Gud sendte Helligånden til jorden

Kristi Himmelfart steg Jesus op i Himmelen 40 dage efter sin opstandelse. Derfor sendte Gud Helligånden til Jorden i Pinsen for at hjælpe disciplene med at sprede budskabet om Jesus og fortælle Guds ord til alle folk. 

Men efter Babylontårnet havde folk fået forskelligt sprog, og de havde svært ved at forstå hinanden. Helligånden gav derfor disciplene mulighed for at forstå og tale alle sprog for at kunne fortælle alle folkeslag om Jesu liv på jorden, hans opstandelse og hans himmelfart på Kristi Himmeldag.

Test din viden om sprog

Vil du teste, hvor god du er til sprog? Så følg med her. Losse-Lis har nemlig lavet en sprogquiz med sin ven Bent, som kan tale mange forskellige sprog.

Print afkrydsningsskemaet herunder og se videoen med Losse-Lis og Bent, hvor du kan gætte med.

Facitliste

Tjek hvem der har fået flest rigtige

Tid til sprogquiz

Måske bliver du nødt til at pause videoen ind imellem, så alle i familien kan nå at gætte med.

Læs om påsken:

Familieliv
Merete Dalsgaard

Pinsen i familien

Her kan du få inspiration til, hvor I kan fejre pinsen i familien og gøre Helligånden til en mere håndgribelig ting. Der er både noget for børn og for voksne.

Læs mere »