Søg
Close this search box.

BUO-skitur var en kæmpe succes

53 deltagere var i år med på skitur til Østrig. Turen bar præg af højt humør, massere sne, solskinsvejr, nytårsfest og Jesus.

BUO fejrede nytår i Østrig og har for femte år i træk banket en nytårsskitur på benene. Dette har igen resulteret i en helt fantastisk veloverstået nytårsskitur med kristne unge fra hele landet. I år slog vi rekord og var vi hele 53 personer afsted til 5 skidage med fællesskab, skiløb og Jesus i centrum.  

Humøret har været højt alle dagene og dette er forståeligt, da vi har haft høj sol, vilde fun-parks og en nytårsfest med hinanden i centrum. 

Vi ser frem til BUO-skitur 2023/2024. 

Oplevelser fra en deltager

BUO skitur er en tur hvor der udover at køre på ski, er plads til at være sammen med andre jævnaldrende om Gud, snakke sammen og dele tro. Det var virkelig fedt at være afsted med både folk man kender hjemmefra, men at man derudover også fik mulighed for at få nye bekendtskaber og relationer til nye unge. 

En fast del af programmet, var at vi hver aften mødtes, sang sammen og hørte en andagt. Det var en skøn afslutning på en lang dag på ski, og det gav utrolig meget godt til fælleskabet, fordi man var sammen om noget vi delte sammen, og som har betydning

– Katrine Dalsgaard

Hør deltagerne på skituren synge lovsang i parkeringskælderen ved hotellet og se billeder fra turen herunder: