Baghavebøn

Foto: Martin Maartz on Unsplash
Brug baghavebøn til at finde ting i hverdagen at bede for. En hyggelig og aktiv bøn som hele familien kan samles om hjemme i haven

Bøn i baghaven

Det er jo forskelligt, hvad man har i sin have, men denne baghavebøn hjælper os til at bede om det, vi har brug for og det, vi ønsker Guds hjælp til. Her har vi samlet en baghavebøn, som også hjælper os til at være taknemlige for alt, hvad Gud har givet os, men vi måske overser i hverdagen.

Det kan være alt fra et bålsted, et fodboldmål, en køkkenhave, et vasketøjsstativ m.m, som minder os om, hvad vi kan bede Gud om. I kan vælge at bruge telefonen til at se bønnestationerne eller printe billederne ud og hænge op rundt i de forskellige bedeområder.

Det skal du bruge:

  • En telefon eller anden tablet m. internetforbindelse
  • eller print af billederne med bønneforslag

sådan gør du:

  1. Tryk på linket herunder og find billederne til baghavebøn. Ønsker I at tage den på telefonen, kan I google bønnestationer.

  2. Vælg hvordan bønnevandringen skal foregå. Bestem om I vil gå en bestemt distance mellem hvert bønnebillede, som I finder på telefonen, eller hæng bønnebillederne op i området, som passer til hver bøn.

  3. Gå sammen rundt mellem bønnestationerne eller hver for sig og bed for de forskellige emner.
 

Sæt eventuelt noget stille musik på, som kan spille i haven i baggrunden. Har I flere ting i haven, I synes er relevant at bede for – en lille sø, hvor vi kan takke Gud for vandet, vi drikker hver dag, kan I lave jeres egne tegninger og hænge op i haven.

Flere store bededagsaktiviteter:

Læs om store bededag:

Højtider
Thilde Moskjær Kofod

Hvad er store bededag?

Hvad har store bededag, varme hveder, bodsdage, gangdage og klokkespil med hinanden at gøre? Find ud af det i artiklen om store bededag.

Læs mere »