SUSANNE FODGAARD BLIVER ANSAT SOM TRIVSELSKONSULENT

Vi kan med stor glæde fortælle, at Susanne Fodgaard pr. 1. januar er blevet ansat i Børne- og UngdomsOase som trivselskonsulent.

Susanne skal arbejde med, hvordan børn og unge kan trives bedst muligt i vores fællesskaber. Derfor vil Susanne også blive et kendt ansigt ude i lokalgrupperne og menighederne, da hendes arbejde skal foregå i samarbejde med netop dem om at styrke trivslen.

Bag sig har Susanne en uddannelse som psykolog og er specialist indenfor neuropsykologien på børne- og ungdomsområdet.

Selv siger Susanne: Jeg har gennem flere år i mit arbejde med børn og unge haft lyst til at pege på Gud og kirken. Fortælle om nogle af de ting, vi står på som kristne. Fortælle, at vi er elsket uanset hvad. Og længe har jeg spurgt ”hvor er kirken henne?”, når vi taler om trivsel. Det er et emne, der er på samfundets og politikkernes dagsorden, men vi mangler kirkens stemme i det.

Trivsel skaber vi sammen

Særligt samarbejdet med BUOs lokalgrupper og DanskOases menigheder er noget af det, Susanne glæder sig til i den nye stilling.

Jeg glæder mig, og jeg er taknemmelig for, at jeg sammen med BUOs lokalgrupper skal være med til at skabe rammer og vilkår, hvor børn og unge kommer til at trives bedre i vores fællesskaber og i kirken. Fællesskaber, hvor der er plads til alle, særligt i en tid og kultur hvor hverdagen for en del børn og unge er præget af udfordringer og mistrivsel. Fællesskaber, hvor børn og unge kan opleve menigheden som deres fri- og favoritsted i løbet af ugen.

Der var ingen tvivl, da ansættelsesudvalget bestående af Jane Baumgartner-Nielsen, Karina Hougaard og Arne Pedersen hhv. formand, næstformand og landsleder i BUO, havde haft samtale med Susanne, at hun var den helt rigtige til at sætte fokus på netop trivsel blandt børn og unge i vores organisation.

BUOs landsleder, Arne Pedersen, siger sådan om ansættelsen af Susanne: I Børne- og UngdomsOase ansætter vi en trivselskonsulent, fordi vi tror på, at trivsel blandt børn og unge ligger Gud på hjerte, og at evangeliet har noget at bidrage med i arbejdet med at øge børns og unges trivsel.

Susanne kommer med både faglighed, en personlig karakter og en passion for børn og unge, som tilsammen skaber en unik platform for det pionerarbejde, hun skal ud at lave. Det glæder jeg mig helt vildt til at se frugterne af – og jeg er fuld af forventning til det her tiltag.

For yderligere informationer om ansættelsen kan du kontakte Børne- og UngdomsOases landsleder Arne Pedersen på arne@buo.dk

Læs mere fra BUO:

Nyheder

Uden pinsen bliver evangeliet halvt

Et helt evangelium må omfatte både påsken og pinsen, for det er én fortælling i to afsnit. Som med så meget andet i kristendommen kan vi også med pinsen og Helligånden få hjælp af den bibelske jødedom, for også pinsen har jødiske rødder. Og uden pinsen og Helligånden er evangeliet kun halvt.

Læs mere »