ARTIKLER

FAMILIELIV

HER PÅ SIDEN KAN DU LÆSE ARTIKLER, SOM BUO HAR UDGIVET. DU KAN BLIVE INSPIRERET I ALT FRA HØJTIDER, REFLEKSIONER OG FAMILIELIV. PÅ KNAPPERNE HERUNDER KAN DU SORTERE ARTIKLERNE EFTER KATEGORIER.
Familieliv
Merete Dalsgaard

Er hverdagen værdifuld?

Tid til nytårsstatus. Merete fortæller om og inspirerer til, hvordan man kan holde en værdifokuseret nytårsstatus, som kan sætte en god retning for 2023.

Læs mere »
Familieliv
Merete Dalsgaard

Giv slip på din teenager!

Jeg øver mig forsat i at give slip, give plads, give frihed! Min tendens er at ville overbevise, rådgive og diskutere mine teenagere til fornuft. Andre forældre til teenagere oplever den modsatte tendens; at give for meget slip, for lidt modspil og blive for utydelig.

Læs mere »
Familieliv
Merete Dalsgaard

Hvad præger tidens forældreskab og famlieliv?

Her postcorona har vi måske fået nogle gode nye vaner i familielivet, som ligeså stille forsvinder, som den “normale” hverdag sætter ind igen. Men hvad præger og udfordrer egentlig børnefamiliens hverdag?

Læs mere »
Familieliv
Lene Lindholdt Bruun Rasmussen

Om at være undværlig og uundværlig

At starte igen efter sommerferien er ikke nemt, og det har givet anledning til lidt refleksion for Lene om at være undværlige og uundværlige som forældre.

Læs mere »
Familieliv
Thilde Moskjær Kofod

Verdens bedste forælder

Når der er gråd og tænderskæren fra ungerne, kan det være svært at blive ved med at bevare fatningen. Læs Thildes refleksioner om, hvorfor både selvkontrol og mangel på samme er vigtigt.

Læs mere »
Familieliv
Sara Nedergaard Askholm

Tak for dig som far og partner

I anledningen af fars dag har Sara skrevet et brev til Niels, hvor hun reflekterer over deres liv sammen som ægtefolk og senere som forældre.

Læs mere »
Du har nået bunden